BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 7, 2011

erm..kna gak la nmpk nya..huhu

salam n hello !!!

dah lama aku xupdate blog nie kan???
rasa rindu pulak nak update nie..hehe

semalam dengan semangat nye aku nak check upu...
hehehe..
sekali bukak dye bold kn perkataan TIDAK BERJAYA..
sobs !! sobs !! so sad.. huhu
but nak buat macam mana kan..dah bukan rezeki aku..huhu
so dengan ini aku umum kan !!! aku akan ke tingkatan 6 untuk teruskan perjalanan hidop.
wah !! macam dah nak mampus kalo xdapat U..hehehe
xpe2..maybe sekarang belom masa nya untuk aku masuk U..
mana nak tau kan lepas jer aku masuk form6 nie terus dpt tawaran dari poli..
kalo xdapat poli pun xpe..kot2 la aku ley stay terus form6 n dapat result yang mengemparkan
ley la aku sambung terus ke degree...*adoiy !! tinggi betol harapan aku nie..hehe

tahniah la ek kat kawan2 aku yang dpt masuk U..
hope ampa xlupa la aku kat sini..hahaha
yang sedey nya genk kami yang ramai2 nie hanya sorang ja yang dapat tawaran U..
walaupun dapat UiTM kat Merbok jer..sekurang2nya dye dapat gak..
hahaha..
dye nie la yang dapat UiTM Merbok

dye dapat course PENGURUSAN BANK..
wah !!! boleh la lepas nie aku p kat ang nk buat loan kan???
hehehehe...

so aku akan teruskan memakai pakaian sekolah !!!! *sambil lompat kegembiraan..

course form6 yang aku dapat nie pun macam course yang aku minta kat UiTM..
hope aku dapat la subjek 2..
hehehe..
hari isnin nie merupakan hari first aku daftar form6 kat SMKTI...
sekola xbest gylax depa bagi kat aku,..
kalo dapat kat SMKKJ xpe gak..hehehe





p/s: hope dapat la tawaran ke poli plak,.. !!!

0 comments: