BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 23, 2011

jauh sungguh tempat yang aku dapat...

salam n hello !!!

firstly, aku nak tujukan untuk kawan aku atyn aka kecik
wei..ang kata lebey bek dapat study kat tempat yang jauh kan????
sekarang nie aku nak gtau ang yang aku betoi betoi dapat kat tempat yang teramat la jauh !! huhu
ang xdapat lawan ngan tempat yang aku dapat nie..hehehe

ok2 back to the main topic..
tadi kawan aku miera sepet gtau yang dye dah dapat tau tempat poli..
so aku pun dengan bertenaga nya suruh dye check kat aku..
lepas 2 dye mesej aku gtau yang aku dapat kat tempat yang teramat la jauh bagi aku..huhu
so aku dengan rasa xpuas atynya mintak link yang dye tekan 2..coz aku nak tengok dengan mata kepala aku sendiri..hehehe
mana tau dye nak kelentong aku ka or saja nak men men ngan aku ka..
tengok tengok betoi la aku dapat kat tempat 2...huhuhu

aku nak p tapu jauh sangat la tempat 2..
dah la course yang aku dapat 2 aku minat..
so terpaksa la tunggu ayah aku sebagai ketua keluarga balik dari surau untuk bagi jawapan boley ke x..
kalo ikut mak aku memang dye bagi..
just ayah aku ja susah ckit..
lagipun dye takut nak bagi aku p coz aku nie jenis yang suka ikut kawan..
like ikut apa yang kawan suruh contoh :-

- kawan ajak p mana mana ikut ja walaupun aku dah tau ayah aku xbagi..
- byla kawan buat something or ajak buat apa pun mesti aku ikut..
so maksudnya aku nie memang jenis yang suka ikut orang...

setelah agak lama tunggu ayah aku balik dari surau..
akhirnya lepas dye balik terus aku gtau yang aku dapat kat situ..
tunggu g terus dye cakap xyah p la..
huuuaaaarrrrggghhh !! sedey nya xley p..
aku nak sangat p..tapi 2 la..
jauh sangat la plak..
duit mau kena banyak coz nak kena tambang flight lagi..
huhuhu..
depa kata kalo dapat kat situ gov tanggung sumenya..
betoi ka??? kalo depa tanggung boley la aku p..

asal la aku sorang ja yang dapat teramat la jauh..
kawan kawan aku yang len dapat dekat2 ja...
like JITRA,MELAKA n KULIM...
huhuhuhu...
tapi depa nie sume masuk bulan 6..
aku ja masuk bulan 11..
huhuhuhuhuhu...
memang xda harapan la aku nak sambung study dalam bidang nie...
huhu

0 comments: