BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 18, 2011

17 Mei 2011

salam n hello !!

uih !! penat betol semalam..hehe
nie la sebab nye asal aku xley nak join kawan kawan aku hangout..huhu
rasa cam sedey gak..tapi nak nuat cam na just tahan jer la sorang sorang..
dalam sedey 2 happy gak coz akhirnya dapat gak aku g berkelah n mandi sungai..hehe
tapi tyme nak p 2 agak takut gak la..coz sekarang kan banyak cita pasal budak mati lemas..
tapi alhamdulillah xde perkara buruk berlaku..

k la aku malas lak nak taip panjang panjang nie..
ampa tengok jer la pix pix nie..hehehe


budak takut ayaq..hehe

tyme nie baru la nak pegang pegang pelampung 2..
tapi byla orang nak letak kat atas ayaq n bagi dye dok dalam 2 nagis plak..huhu

nie plak budak yang suka dengan ayaq sungai..hehe
Nurul Syazliyana bt Biswari

first sampai mandi kat tempat cetek lu..hehehe



aku angkat nak bagi dye dok kat atas sikit pun dah nagis..
ingat orang nak angkat dye masuk dalam ayaq ja..hehe






nie jer la pix yang sempat kami snap..hehe
pix aku xbanyak coz malas nak posing..
cewah !! ayat xley blah..hehehe

0 comments: