BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 8, 2011

happy mother's day !!

salam n hello !!

serius sekarang aku bengong ckit coz ramai sangat yang dok wish "HAPPY MOTHER'S DAY"
hari nie ka HARI IBU??? hehehe..
tapi kalo lambat bukan or betol aku tetap nak wish gak la untuk mak aku..
ampa ingat ampa ja ka yang sayang mak ampa??hehehe

aku pun sayang gyla2 kat mak aku nie..walaupun aku selalu wat dye sakit aty ngan aku..hehehe
nampak sangat yang aku nie sorang yang keteghaq (keras kepala) punya anak..
hehehe
besa la aku nie mana la penah wat aty mak aku senang..hehehe
tapi aku still sayang mak aku..
nanti kalo aku dh kawen aku nk dok ngan mak aku gak la..hehehe *hope laki aku suka..
(hahahaha...gatai gyla..study pun xabs lg..) hahaha

aku sayang mak aku xbermakna aku xsayang ayah aku tau..tapi disebabkan ary nie hari ibu
so aku kna luah kan pasal ibu ja kan?? hehehe
nie la mak kesayangan aku...

luv u mom !!!!
thanx coz take care of me from baby untill now !!
(btoi ka ayat aku??) lantak kau la btoi ke x..haha
nama mak aku Che Hasna binti Hassan...family aku nie sume mula ngan huruf H...
HASNAN HASSAN..HASNA HASSAN.. NUR HAZWANI HASNAN..NUR HAZIRAH HASNAN..MUHAMMAD HAFIZUDDIN HASNAN..MUHAMMAD HAFIZULLAH HASNAN..hehehe
nama tok wan aku belah mak n ayah memang sama tau but orang len2..hehe
jangan pening pala lak..hehehe

0 comments: