BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 14, 2011

minggu yang memenatkan..

salam n hello !!!

huh !! dah lama ek aku xupdate..hehe..
rasa rindu pulak nak update..
minggu nie agak penat coz setelah sekian lama memerap kat dalam umah n cuti yang agak panjang
telah tamat..sekarang aku kembali sebagai seorang student sekola..huhu
but bukan lagi di sekola lama..tapi sekola baru..sekola yang membosan kan..
xceli sekola 2 merupakan sekola yang paling aku n genk anti..hehe
aku xtau pasai pa kami anti sangat sekola 2..tapi last last kami gak yang dapat sekola 2 untuk tingkatan 6..hehe

ok stop kt situ..hehe
sambung cerita len plak..aku cita sikit sikit dah la yang pasai sekola 2..xyah amik tau banyak sangat bukan best pun..hehe
tahun nie first tyme aku rajin kerja coz dalam 1 tahun aku buat kerja sampai 2..

  1. aku kerja kat kedai butik pengantin..butik cousin aku..
  2. aku kerja dengan jiran aku.. kerja buat kuih..so sapa sapa yang nak tempah 2 ley la..hehehe
kerja buat kuih 2 aku p dengan 2orang kawan aku lagi iaitu syifa n nor ain..
kmi p coz saja syok syok lagi pun kalo dok umah jer mesti ingat nak makan n tido ja..
mau naik berat badan aku *walaupun aku nie kuat melantak..hehe

aku kerja dengan cousin aku 2 ikut suka aku la nak masuk n balik pukul brapa kan..hehe
but kerja dengan jiran aku nie kena la tepati masa..hahaha
ary nie aku p pukul 9.30 pagi hingga pukul 6.30 petang..brapa jam??? pandai pandai ampa kira sendiri ek..
pa guna otak ampa kan..hehe
balik balik tadi terus aku sembahyang n relax2 sampai tertido..hehe

k la stop dulu la kat sini nanti kalo aku rajin n de idea lagi aku update ek..hehe
lagipun esok dah nak sekola..huhu..rasa xbersemangat la plak nak sekola nie..huhu

0 comments: