BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 24, 2011

serius aku sorang yang pemalu..

salam n hello..

korunk percaya tak kalo aku cakap aku nie sorang yang pemalu???
bagi kawan2 n orang yang kenal aku memang takan caya kn??
seruisly aku nie sorang yang pemalu walaupun orang 2 aku kenal or x..

sebab aku cakap cam nie coz semalam..
aku ikut ayah aku g men bowling..*xceli semalam de perlawanan bowling antara rukuntetangga taman aku..
so aku pun dengan gedix nye nak ikut..walaupun aku nie bukan peserta..hehehe
aku ajak mak aku p..tapi dye xmo coz takut adik2 aku ngantuk..*besa la budak sekola la kata kan..hhee
then aku pun p la menarik (nek moto) dengan ayah aku..sampai2 jer aku tengok..
uih !! ramai gylax orang..dah la xkenal sangat depa nie..huhu
de yang mai bawak family..de yang mai 2laki bini jer..

so aku pun g la kat kawan aku..xceli dye xmen n p pun coz nak sokong mak n ayah dye jer..
tapi last minit dye masuk coz ganti orang..
n sorang lg mmg dye men pun..so last2 aku dok la sorang2..
pastu de la sorang makcik nie dye suruh aku p men dengan anak2 dye..
coz dye amik satu link utk anak2 dye..
aduh !! malu nye nak p men dengan depa..
mau xmalu depa bayaq pa sume aku just g men jer..uih !! segan kot..hehe
pastu xpe la..men la dengan depa 2,..
tyme nak men 2 aku dok tarik seluaq ja bagi tutup kaki..hehehe
besa la.. aku mana la bawak stokin..kang xpasal2 kena halau plak dengan akak yang garang 2..
sambil cover kaki aku tunduk2 tengok2 kasut yang aku pakai 2 terkoyak la plak..
haddoooiiiyyy !! punya la cover kaki..last2 kat jari plak nmpk..
nasib la koyak 2 sikit jer so dapat  la aku men dengan aman..hehe

anak2 makcik 2 de 3orang..*yang men ngan aku la..
aku pun xkenal sangat dengan depa nie..mak depa ja aku kenal..hehe
sorang nama IRFAN, sorang lg ALYSSA, yang kak ngah nie plak nama ALYA..
yang Alya 2 sama umo dengan aku..serius first2 2 aku xtau pun yang dye umo sma ngan aku..
coz dye nampak matured gylax r..
lepas dye tanya umo aku n dye ckp sama dengan dye bru la aku tau..hehe
nasib bek la aku xpanggil dye "kakak"..kalo x..bertambah malu la aku..hehe
kami men 2game..sama dengan orang yang lawan 2..
tapi kan aku men semalam teruk gylax r..
asyik masuk longkang ja..serius xde semangat nak men..dengan malu lagi dengan depa 2..ehehe


depa nie bek r..yang kak ngah 2 dok ajak aku makan..
yer la depa beli makanan..aku nie disebabkan terlalu malu..
aku pun tolak la dengan bek..heehe..
lepas abis men pa sume.. alya 2 tanya aku.." nak men lagi x??"
aku dengan malu2 nye cakap.."erm..xpa la.."
uih !! kalo ampa tengok la keadaan aku tyme 2..
memang len dari karekter asal aku r..hehehe
abis jer game aku g anta kasut pastu g la kat alya 2..
yer la..kat dye jer la aku dok p coz aku kan dah cakap dengan dye..
dengan adik2 dye aku xsembang pun..hehehe..< = = = yer la..dah kata nya pemalu..memang xcakap la melen kan kalo orang 2 yang tegur aku dulu..hehehe



pastu de penyampaian hadiah plak..
aku kena tunggu la walaupun aku xjoin game pemain 2..hehe
yang xtahan nya..de la pasangan husband-wife nie..
depa dua2orang dapat hamper no 1.. coz hadiah individu..
malam semalam depa makan besaq r...
jenuh la kawan aq "owen" nak makan sume 2..
hahaha
"xpa2 owen pa kata ang bagi ja kat aku.." hehehe


kalo korunk still xcaya yang aku nie pemalu..cuba korunk (orang yang xkenal la) ajak aku kuaq..
sure first2 2 korunk akan nampak aku cam pendiam jer..
but kalo orang yang aku kenal de sama insyallah aku akan jadi agresif..hehehe
but kalo korunk rasa aku nie friendly dalam fb or wateva..
yes !! aku memang cam 2..aku just friendly dalam fb or apa2 jer la..but kalo depan2 aku agak pendiam n pemalu..~ harap maklum ~ hehehe

0 comments: