BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 21, 2011

hope dapat elak daripada melakukan hal-hal sebegini..

salam n hello !!

sebelum 2..aku nak tanya korunk..
korunk suka baca paper or tengok berita r??
*newspaper tau bukan paper besa jer..hehe
klo korunk suka baca n tgk berita korunk mesti tau kan info2 terkini..
salah satu nye KES BUNUH DIRI..
sekarang nie aku rasa takut coz ramai sangat orang yang suka bunuh diri..

dulu heboh kat berita pasal lawyer terjun bangunan..
sebelom lawyer 2, tesco selatan kat umah aku pun de gak orang bunuh diri..
kawan aku la yang cita, kebetulan plak tyme 2 kami da kt tesco so dye tunjuk kat kami tempat aunt 2 terjun..
still de tali kuning yang polis punya 2..
then tyme kami p skola n cita la kat cgu..
pas2 cgu cakap dye dah tau coz aunt 2 xceli mak student skola 2..

lepas 2..dalam berita ary apa ntah..mak aku cakap de student skola SMK AMAN JAYA n skola apa ntah lagi satu..student india sorang n melayu sorang..dua2 form 2..
* nie sume cita yang terjadi kat sg petani tau..kat tempat len aku belum selidik lagi..hehe
n nie pun xtau la betol ke x..hehe

then semalam sebelum nak p Alor Star..kami g isi minyak keta kat taman ria,.
n kami lalu kat tasik taman 2.. 
tyme 2 aku n cozen (abg) aku (yang tengah drive) xperasan apa2 pun,,
lepas isi minyak..kami lalu kat situ lagi..then tengok de ramai orang yang berkerumun kat tasik 2..
agak pelik r..pas2 adk cozen aku tanya "de pe kat situ?"
so aku dengan selamba kambing nye jawab "depa tengah mancing kot"..
tapi yang pelik mya depa xda pegang joran pun..mancing pa klo tangan kosong..hehe

lepas 2 baru la dye ingat yang dye de nampak something cm jatuh jer kat dalam tasik 2..
upa2nya de orang terjun kot kat situ..
*suka aty aku ja cakap yang depa tengah mancing..hahaha
tapi kami xtau la betoi ka x benda apa yang depa tengok 2,..hehe

p/s : hope kita dapat d elak kn drpd melakukan hal2 cm nie..

0 comments: