BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 21, 2011

first tyme so agak jakun..hehe

salam n hello !! 

xceli nie cita semalam..hehe..xpa kot klo aku create cita yang semalam kn???
klo ampa rsa cita nie xbest xyah la baca nah..hehee
k la nak start cita nie..kang panjang berjela plak aku punya intro..hehe

dah 3 ary aku tdo kt umah cozen aku..*baru 3 ary belum 3 bulan..hehe..
so that mean.. ary nie aku dh dok umah sendiri..*umah sendiri??perasan gylax !! cm la de duit byk sgt nk beli umah sendiri..hehehe
2 ary aku terperap jer dalam umah..* besa la nma pun jaga org sakit.(mak lang aku).eh !! aku jaga org sakit ka?? or org sakit yg jaga aku??hehe..no comment (bak kata Fasha Sandha) hehe..

so semalam mak lang aku bagi aku n cozen aku kuaq jenjalan dengan abang dye coz dye dh nak balik..*sob..sob..sedey !! hahaha.. sedey la sangat..hahaa..
so byla dah dapat green light untuk kuaq.. pa lagi?? kuaq la sakan2..hehehe
tyme lunch kami lunch kat PIZZA HUT..* wah !! xpenah2 aq lunch kat tempat cam 2..hahaha
then kami balik coz anta makanan kat mak lang..

lepas sembahyang, kami kuaq balik p Alor Star (AS) plak..*terpaksa la aku korban kn MARIMAR aku..huhu
kat AS kami p Pekan Rabu * dah nama pun p tyme ary rabu so kna la p Pekan Rabu..nie aku punya teori..hehe
tapi sebelum kami p pekan 2 kmi p stop sat kat depan Menara Alor Star..*teringat plak kenangan aku kat situ..haha..

kami berhenti jer naik xpun..hehe..
lepas 2 baru kami p pekan rabu 2..then kami p tesco..*mesti korunk pelik kn?? asal la kami p Tesco kt situ..cam la kat SP nie xde tesco jer..hehe..
kami p situ sebab nak p Big Apple..yer la kat SP mana la ada kedai 2..
lagipun cozen aku dok cakap "sedap2".. 
aku pun teringin gak nak rasa..hehehe..

first 2 aku ingatkan Big Apple nie jual macam2 jenis apple..hehe *nampak sangat la yang aku nie peqhak(jakun)..hehe
tapi x..upa2nya depa jual donut yang macam2 perisa..
kami beli smpy 6 jenis..(4 jenis len 2 sama jenis)
aku paling suka yang perisa chocolate..nama dye THE ALIEN..
hahaha..lawak jer nama dye..tapi serius sedap..hahaha..
*besa la orang first tyme makan benda2 2..hehe

aku rasa cam nak p beli lagi ja nanti..hehe
sapa2 yang tau kat mana2 de makanan yang sedap2  2 gtau la kat aku yang serba kekurangan nie..haha
bukan apa..aku nie jarang la p makan kat tempat2 cam 2..so klo korunk tau gtau la kat aku nie..hehe
sapa yang gtau aku n apa yang dye gtau 2 betol nanti aku belanja ampa..
*tapi air kosong jer la..hehe..kede terok gylax aku nie..haha..nanti2 la aku belanja ampa byla aku dh kawen ngan anak hartawan ka baru aku belanja ampa..hehe


0 comments: